The best Side of edirne prefabrik ev modelleri

Wiki Article

En fazla tercih edilen hazır ev modelleri lider firması Prefabrik Evim ile hayalini kurduğunuz evlere güvenle ve uygun prefabrik ev fiyatları ile sahip olabilirsiniz. Yaşama daha olumlu bakmanıza gardenımcı olacak, ruhunuzu dinlendirecek ve hayat stilinizi değiştirecek hazır ev alternatifleri işe hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çAlright daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

İkinci örneğimizde varsayalım ki prefabrik evin inşa edileceği bölge tropikal iklim koşullarının hakim olduğu yazları sıcak ve kurak geçen bir bölge olsun. Bu durumda probleminiz evinizin içini serin tutmak olacaktır.

internet site linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı website üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çok daha uzun prefabrik ev yıllar güvenle kullanılabilir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme tekirdağ prefabrik binalara nazaran daha fazladır.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası prefabrik ev modelleri 16 dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin tekirdağ prefabrik ev israf edilmeden present day fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik villa fiyatına zemin betonundan oturuma hazır kuruluma her şey dahildir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım edirne prefabrik ev fiyatları kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik evinizin firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Report this wiki page